+387 66 677 533

+387 66 677 533

+387 66 677 533

O nama

Ajat • spa& beauty

Ajat • spa& beauty nalazi se u istoimenoj zgradi kompleksa „Ajat„.

Koncipiran kao omanji spa, ovaj salon drugačiji od ostalih, baziran je prvenstveno na zdravlju, a tek onda beauty tretmanima. Postoji li bolji način za opuštanje od uživanja u spa i wellness ponudi i masaži..?!

Šta • nudimo?

Mnogobrojne masaže koje izvodi edukovano osoblje koje nudimo u okviru usluga su: hidromasaža (Za jedno ili dvoje), tarapeutska masaža(u trajanju od 1h i 30 min.), sportska(1h), relax(45 min.), anticelulitna(1h), božanstvene aroma masaže(užitak za sva čula čokolada ili med), antistres masaža (20 min.). Da bi masaža bila uspješna, moraju se odblokirati energetske čakre. To prepustite stručnjaku tarapeutu.

Otsali • tretmani

U našem asortimanu usluga nalaze se i: finska sauna, akupresura, limfna drenaža, piling tijela+ detox, piling stopala sa citrusima(u vocu)+ refleksologija stopala kao i vulkansko kamenje. U planu su i perspektivni programi edukacije, kao i edukacija i školica za trudnice.

Još • tretmana

Od beauty tretmana izdvajamo jako efikasnu masažu lica. Korisnici spa i saune imaju mogućnost zakupa, a uz svaku posjetu od kuće imate gratis sadržaje (voće, šampanjac, čaj, po želji). Uz svijeće, balone, cvijeće i opustajuću orijentalnu muziku. Poklon vaučerom možete obradovati dragu osobu i time je poslati u ovaj „raj na zemlji“ (za rođendan, godišnjicu i sl.)

Samo kod • nas

Za klijente koji imaju problema sa zelucem, tu je stručnjak da alternativnom metodom uspješno otkloni vaš problem. Knjiga utisaka priča jednu jako lijepu priču i fragmente povezuje u cjelinu. Mnogo hvale od mnogobrojnih korisnika, izdvojiću riječi jednog od njih, „Ova žena je iscjelitelj, diže iz mrtvih, ima zlatne ruke…“!

Galerija fotografija